ROXSEN SCHWENGLE

ROXSEN SCHWENGLE MSc.

ROXSEN SCHWENGLE MSc.

Architect

Roxsen Schwengle is aan de Technische Universiteit Delft opgeleid tot Master Architecture Urbanism & Building Sciences. Haar specialisaties zijn in de richtingen Dwelling, Interiors and Public Building. Roxsen heeft een degelijk bouwtechnische achtergrond opgebouwd dat terug te leiden is naar haar opleiding traject. Voorafgaand het behalen van haar Masters heeft Roxsen Bouwkunde gestudeerd aan de MBO op Aruba. Hierna is ze haar studie gaan vervolgen in Nederland en heeft ze haar Bachelors of Build Environment gehaald aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar opleiding in Utrecht heeft Roxsen een Minor Interior Architecture gedaan aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Gedurende haar opleiding heeft Roxsen ervaring opgedaan door freelance werk, werk en stage bij verschillende architecten bureaus op Aruba en in Den Haag. Na het behalen van haar studie heeft Roxsen samen met haar afstudeer partner voor een korte periode haar eigen bureau SML Company opgericht in Rotterdam. Hier hebben ze samen aan enkele projecten gewerkt in de richtingen architectuur, design en grafisch ontwerpen.

Medio 2012 emigreerde Roxsen naar Bonaire om met haar kennis, ervaring en creativiteit bij te dragen aan het werk van het bureau Streefkerk Architect + Consultants en aan het vormgeving van Bonaire.

Geboren op het buureiland Aruba heeft Roxsen een inheemse gevoel voor het ontwerpen en bouwen in het Caribisch gebied. Met meer dan vijftien jaar opleiding en ervaring in de bouw en architectuur heeft Roxsen zich ontwikkeld tot een Architect met sterke bouwtechnische kennis en inzicht. Roxsen vertaalt graag de wensen van te klanten tot realiteit met grote aandacht aan functionaliteit, kwaliteit en esthetiek.

Enter your keyword